Vakantie Zwitserland

 

Zwitserland is een mooi en veelzijdig land voor een vakantie zowel in de zomer als in de winter. Er is een ruime keus in verblijfplaatsen en elke streek heeft zijn eigen charme. Vanuit Berner Oberland kunt u bijvoorbeeld dagtochten maken naar Bern, Luzern en Zürich. Centraal-Zwitserland is een idyllische locatie met de bijnaam “klein Zwitserland”, verblijf bijvoorbeeld in Engelenberg midden in het hooggebergte of in Interlaken of Luzern. Een schitterende bestemming is ook het Meer van Geneve of het gebied Wallis met de hoogste bergen van Zwitserland. 

 

Ruime keus in luxe, comfortabele of eenvoudige hotels in heel Zwitserland, boek een complete reis inclusief vliegticket of plan een vakantie op basis van eigen vervoer.

Reizen tegen de laagste prijsgarantie en geen boekingskosten:  vakantie Zwitserland

 

 

Bij Zwitserland denken veel mensen direct aan de metershoge bergen die zich perfect lenen voor een wintersportvakantie, maar deze bergen zijn ook de ideale omgeving voor een actieve zomervakantie met de eigen auto :  autovakantie Zwitserland

 

 

Individuele wandelreizen of fietsreizen voor reizigers die onafhankelijk willen reizen. Geregeld zijn de accommodatie, het bagagetransport en een routebeschrijving, aangevuld met kaartmateriaal en toeristische informatie.

 

  • De vallei Eringertal of het niet-officiële natuurpark Val d’Hérens is een natuurgebied in het Zwitserse alpengebied. De naam van de vallei komt van de kleine donkerbruine Eringerkoeien die zo uniek zijn voor de omgeving.
  • Wandelen in de vallei Eringertal of in Val d’Anniviers beiden gelegen in het kanton Wallis. Het gebied Wallis is een mooie ecotoerisme bestemming, in de zomer om te wandelen of berg te beklimmen en in de winter om te skiën. Kenmerken van het gebied zijn het Rhônedal en de bergketen de Berner Alpen. 
  • Schitterende fietsroutes door Zwitserland, zoals de unieke vier-landen fietsroute. Een prachtige reis langs de oevers van drie meren: Bodensee, Zürichsee en Walensee en door vier landen, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Liechtenstein. In Zwitserland fietst u heerlijk aan de voet van de Alpen.

 

individuele wandelreizen en fietsreizen

 


  • Zomer en winter wandelvakanties door Zwitserland,  berg wandelvakanties vanuit authentiek pension of hotel in de omgeving van Aletsch, Binntal, Berner Oberland, Braunwald, de Mont Blanc, de Jungfrau of met de Glacier Express, treinreis door de Alpen, een trein en wandelvakantie.
  • Fietsen door Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, fietsvakantie van 7 dagen.
  • Vakantie met kinderen in Grächen, met GPS spelen bij het meest kindvriendelijke bergdorp van Wallis of een actieve vakantie met kinderen in Gstaad Saanenland.
  • Groepsvakantie wandelen, geen zware wandeltochten, aan de voet van de bergen.

 

natuurreizen Zwitserland

 


Een ruime keus van ruim 3000 vakantiehuizen in Zwitserland van een appartement voor twee personen tot een luxe villa met zwembad voor acht personen bij een natuurgebied of bij een stad in de zomer en in de winter. De vakantiehuizen krijgen over het algemeen een prima klantwaardering. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR. Interhome is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Zwitserland. Kies een vakantiehuis in een van deze Zwitserse regio’s: Alpen Vaudoises, Bern, Berner Oberland, Centraal Zwitserland, Engadin, Freiburg, Graubünden, Jura, Meer van Genève, Meer van Zürich, Mittelbünden, Noordwest Zwitserland, Oost Zwitserland, Prättigau Landwaterdal, Surselva, Ticino, Viamala Surses Albuladal of Wallis.

 

vakantiehuizen Zwitserland

 


Reisgidsen, wandelgidsen, wegenkaarten of een campinggids van Zwitserland zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:      reisgidsen Zwitserland