Vakantie Zwitserland

 

Zwitserland is centraal in Europa gelegen en een van de mooiste landen voor een wandelvakantie of fietsvakantie met bekende of minder bekende bergtoppen zoals de Jungfrau in de Berner Alpen, de Eiger en de Mönch in Berner Oberland, de Matterhorn op de grens met Italië. Ontdek de Aletschgletsjer, de grootste gletsjer van Zwitserland in het kanton Wallis, schitterende meren zoals de Bodensee of het Bodenmeer, het Meer van Zürich met eindeloze groene landschappen, de schone luchten en de schitterende vergezichten. Verken de pittoreske bergdorpen, de traditionele cultuur van de Zwitsers in de bergen en de fraaie steden met Zwitsers cultureel erfgoed en de veelzijdigheid van de beroemde ambachten. In Zwitserland liggen unieke treintrajecten, bijzonder routes door de bergen met panoramische uitzichten, een comfortabele manier van rondreizen en de routes liggen bijna door het hele land. Zwitserland is een bijzonder mooie natuurvakantie bestemming in de zomer en in de winter en een van de mooiste Europese landen om in heuvelachtig of bergachtig landschap te wandelen of te fietsen in de unieke streken.

    

    

   Culturele rondreis door Zwitserland en Duitsland, bezoek in Zwitserland onder andere Basel en Zurich, verschillende musea, het Kunsthaus, bijzondere gebrandschilderde ramen van Chagall, werk van Picasso en Cezanne en werk van verschillende beeldhouwers. Leuke kunstreis met een goede ervaren Nederlandse gids, een vrije middag in Bern, hotel met ontbijt en lunch, hoge klantwaardering en Co2 compensatie:

    

   cultuurreis Zwitserland

    

    

   Fietsen of wandelen en vakantie met de trein ontdek het niet-toeristische gedeelte van Zwitserland. Fietsen langs het Bodenmeer, het Zurichmeer of de schitterende Aare Radweg.  Individueel of met een kleine groep, verken Schwarzwald of ga wandelen in de Val d’Herens of de Val d’Anniviers of beleef een bijzondere fietsvakantie door vier landen waaronder Zwitserland.

    

    

   Een ruime keus van ruim 3000 vakantiehuizen in Zwitserland in de zomer en in de winter met over het algemeen een prima klantwaardering. Interhome is een van Europa’s grootste aanbieders in betaalbare vakantiehuizen en aangesloten bij ANVR en SGR, 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar ook voor vragen of tips tijdens uw verblijf in Zwitserland. Eenvoudige of luxe vakantiehuizen in bijna elke Zwitserse regio:

    

   vakantiehuizen Zwitserland

    

    

    

   Goedkope vakanties naar Zwitserland, verken de regio Bern, Centraal-Zwitserland, Graubunden, Oost-Zwitserland, Wallis, Ticino, Wallis of West-Zwitserland in de zomer of in de winter, van camping tot appartement of hotel, ruime keus en geen boekingskosten:

    

   vakantie Zwitserland

    

    

   Ruime keus vakantie Zwitserland, autovakantie met hotel of appartement op bijzonder mooie locaties:   autovakantie Zwitserland

    

   Aanbiedingen vergelijken van:

    

    

   Reisgidsen, wandelgidsen, wegenkaarten of een campinggids van Zwitserland zijn onmisbaar voor het verkennen en ontdekken van het land. Er is een ruim aanbod:    

    

     reisgidsen Zwitserland