Vrijstaand huis te koop

 

Huis te koop in Bulgarije, het vrijstaande huis staat midden de bossen aan een uitloper van het Balkangebergte in een dorpje 25 kilometer ten zuiden van de voormalige hoofdstad Veliko Tarnovo. Het huis ligt op een hoogte van 465 meter in het bos en met uitzicht op de bergen en een bergdorp. De omgeving staat bekend als kuuroord vanwege het helende bronwater uit de bergen. Er zijn spa hotels en hotels voor een wintervakantie. In de winter zijn er ski mogelijkheden en in de zomer is het een schitterend gebied voor bergwandelingen.

 

 

Het vrijstaande huis staat in een bergdorpje waar maar twee huizen staan, dit huis en het huis van mijn Bulgaarse buren. In het nabij gelegen dorp is een supermarkt, een apotheek en enkele hotels. In de bossen rondom het huis leven onder andere herten, vossen, eekhoorns en veel soorten vogels.

 

 

Indeling huis:

 

Terrein met een oppervlakte van 1030 vierkante meter, oprijlaan van natuursteen naar het huis, carport met entree naar binnenplaats. Naast de carport als een soort omheining om het erf de zaagschuur. Ruime binnenplaats geschikt voor twee of drie auto’s, circa vijf aangelegde perkjes als tuin rondom de binnenplaats en een terras. Terrein lager gelegen weiland met enkele fruitbomen en walnootboom.

 

 

Groot terras bij de entree van het huis, klein terras lager gelegen, groot terras op de bovenverdieping en nog een klein terras bij de keuken aan de achterkant van het huis. Het huis is aangesloten op elektra, er is een eigen waterbron en er is een voorziening aangebracht zodat er altijd stromend water in huis is, bestaande uit waterpomp, watertank, 3 boilers in het huis en alles professioneel aangesloten op de badkamer, keuken en bijkeuken. Elektriciteit volledig nieuwe bedrading in het hele huis, grotendeels geïsoleerd.

 

 

Inhoud woning 160 kubieke meter.

 

 

Onderverdieping: 3 berghokken, terras en binnenplaats.

 

Begane grond: ruim terras, entree, ruime hal, keuken, bijkeuken, badkamer, twee gewone kamers, geschikt voor slaapkamer en/of studiekamer.

 

Eerste verdieping: binnentrap naar boven, hal, grote woonkamer, grote slaapkamer, kleine slaapkamer, ruim terras.

 

Vliering met grote boiler voor de badkamer.

 

 

Bij de verkoop inbegrepen: Whirlpool dubbeldeur koelkast, Electrolux fornuis met oven en 4 pits inductie kookplaat, 3 elektrische kachels, 3 houtkachels, wasmachine, droger, airconditioning. Meubels zoals bedden, bank, kasten, bureau, stoelen, tuinmeubels, tv enz. Tevens drie schotels voor uitstekende tv en internet verbinding en gereedschap zoals motorzagen en tuingereedschap.

 

 

VERKOCHT