Vakantie Epirus

 

De regio Epirus op het vasteland van Griekenland is een mooie en afwisselende bestemming voor een vakantie aan de kust van de Ionische Zee. Epirus ligt in het westen van Griekenland met een schitterende ruige natuur in het binnenland en lange zandstranden aan de Ionische kust. De stadjes en dorpen aan de kust geven het Griekse eilandgevoel en de dorpen in het binnenland hebben vaak een bijzonder mooie ligging in de groene bergen. De regio Epirus is nog nauwelijks toeristisch ontwikkeld en vooral gebaseerd op binnenlands toerisme, de laatste jaren begint er vanuit het buitenland meer belangstelling te komen voor een vakantie in deze regio. De bekendste plaatsen voor een vakantie zijn Parga, Sivota en Vrachos-Preveza. Vanuit Nederland is Epirus goed bereikbaar en er is een ruime keus in vakanties met de mogelijkheid om excursies te maken naar de meest interessante bezienswaardigheden in deze regio. Ontdek het vakantie aanbod aan een van de lange zandstranden, in een stadje aan de kust of in het groene binnenland.

 

 

Vakantie in kleurrijk Epirus, ontdek de regio vanuit een appartement, een mooi gelegen villa of vanuit kleinschalig hotel. Alle aangeboden accommodaties hebben een zwembad, een wifi verbinding en liggen op een korte afstand van een dorp en van de kust, vakantie inclusief vlucht en auto bij Eliza was Here:

 

 

authentieke vakantie Epirus

 

 

Ruime keus in vakantie naar het Griekse Epirus naar Parga, Sivota, Ammoudia, Vrachos of Ioannina. De aangeboden vakanties hebben een hoge klantwaardering en een aantrekkelijke prijs, populaire hotels of appartementen direct aan het strand of kleinschalige hotels met een rustige ligging bij Sunweb:

 

 

vakantie Epirus

 

 

Een bijzondere culturele vakantie naar Noord-Griekenland en het eiland Corfu, zie de mooi gelegen Zagoriadorpen, de Vikoskloof en de zilverstad Ioannina in de regio Epirus. Reis door naar het schilderachtige Kastoria en de cultuurstad Thessaloniki. Op Corfu de mooie hoofdstad en het leuke plaatsje Kanoni met uitzicht op het Vlacherna klooster bij SRC:

 

cultuurvakantie Epirus

 

 

 

Ruim aanbod vakantie naar Parga of naar het mooi en centraal gelegen Vrachos met TUI:

 

Epirus vakantie aanbieding

 

 

Reisgidsen van de regio Epirus of gedetailleerde wandelkaarten van oa het Pindosgebergte:

 

reisgidsen Epirus

 

 

 

Aanbiedingen vergelijken van: