Vakantie Canarische Eilanden

 

Een vakantie naar de Spaanse Canarische Eilanden kan het hele jaar door, de gemiddelde temperatuur is zowel in de zomer als in de winter 23 graden. Het klimaat op deze Spaanse eilanden is subtropisch en nagenoeg zonder seizoensveranderingen. Het Canarische eilanden klimaat wordt wereldwijd door veel klimatologen wel het beste klimaat ter wereld genoemd. De vulkanische eilanden bieden veel variatie voor een vakantie, elk eiland heeft een eigen karakter met verschillende soorten stranden, van zwarte strandjes tot eindeloze witte stranden, een bijzondere diepblauwe kleur zee een ruige natuur of idyllische bospaadjes. Een vakantie naar een van de Islas Canarias kan gewoon een relaxte zon- en strandvakantie zijn of een actieve vakantie door te gaan wandelen, een fly-drive te boeken of te gaan eilandhoppen.

 

 

Ontdek de onontdekte plekjes op de eilanden La Palma, Lanzarote, Tenerife of Gran Canaria. Alle vakantie reizen zijn inclusief de vlucht, een rustig en mooi gelegen accommodatie met zwembad en wifi en een huurauto. Eliza was Here is altijd verrassend met altijd iets bijzonders om te ontdekken:  

 

Canarische eilanden incl. auto

 

 

Kies voor een zonovergoten vakantie op Gran Canaria, Fuerteventura, Gomera, La Palma, Lanzarote of Tenerife. Ruime keus, van strand tot binnenland, voorjaar, zomer, herfst en winter kortingen, een goede waardering van de reizigers en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding bij Sunweb:  

 

  vakantie Spaanse eilanden

 

 

De Spaanse Canarische Eilanden zijn leuk om te ontdekken door te gaan eilandhoppen. Verken 2, 3 of zelfs 4 eilanden in een vakantie. Zie Gran Canaria, La Palma, La Gomera en Tenerife. Vlucht, transfer, huurauto, ferry naar de eilanden en accommodaties zijn allemaal uitstekend geregeld bij Eilandhoppen op Maat:

 

eilandhoppen Spaanse Eilanden

 

Ontdek de Canarische Eilanden nu met Ilios Reizen, bijzonder, kleinschalig en authentiek. Alle sfeervolle accommodaties hebben een rustige ligging in de natuur. Kies bijvoorbeeld voor een agriturismo vakantie in een casa rurales, feitelijk een landhuis maar dan in de betekenis van kleinschalig en landelijk gelegen. Liever iets meer comfort dan zijn er de vakantiehuizen maar wel met een ligging in een oase van rust en met fantastisch uitzicht. Een luxe vakantie mag natuurlijk ook in een casa of een kleinschalig maar luxe hotel met volop privacy, comfortabele inrichting, zwembad, strand en de meest fraaie uitzichten.

 

Meer actief, kies dan voor een wandelvakantie of een fly drive, ontdek de ongerepte natuur tijdens een perfect georganiseerde fly drive op de mooie en rustige eilanden, Tenerife, Lanzarote of La Gomera. Sfeervol, gastvrij en met een uniek karakter bij Ilios Reizen: 

 

  vakantie bijzonder en authentiek

 

 

 

aanbiedingen vergelijken van: