Canarische Eilanden vakantie

 

Ontdek de Canarische Eilanden nu met Ilios Reizen, bijzonder, kleinschalig en authentiek. Alle sfeervolle accommodaties hebben een rustige ligging in de natuur. Kies bijvoorbeeld voor een agriturismo vakantie in een casa rurales, feitelijk een landhuis maar dan in de betekenis van kleinschalig en landelijk gelegen. Liever iets meer comfort dan zijn er de vakantiehuizen maar wel met een ligging in een oase van rust en met fantastisch uitzicht. Een luxe vakantie mag natuurlijk ook in een casa of een kleinschalig maar luxe hotel met volop privacy, comfortabele inrichting, zwembad, strand en de meest fraaie uitzichten.

 

Meer actief, kies dan voor een wandelvakantie of een fly drive, ontdek de ongerepte natuur tijdens een perfect georganiseerde fly drive op de mooie en rustige eilanden, Tenerife, Lanzarote of La Gomera.

 

Sfeervol, gastvrij en met een uniek karakter :   vakantie Canarische Eilanden

 

 


 

De Spaanse Canarische Eilanden zijn leuk om te ontdekken door te gaan eilandhoppen. Verken twee, drie of zelfs vier eilanden tijdens een vakantie. Zie Gran Canaria, La Palma, La Gomera en Tenerife. Vlucht, transfer, huurauto, ferry naar de eilanden en accommodaties zijn allemaal uitstekend geregeld.

 

eilandhoppen Canarische Eilanden

 

 


Kies voor een zonovergoten vakantie op Gran Canaria, Fuerteventura, La Gomera, La Palma, Lanzarote of Tenerife. Ruime keus, regelmatig kortingen, een goede klantwaardering en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding :    vakantie Spaanse eilanden

 


Wandelvakantie op La Gomera, Tenerife of Gran Canaria. Individuele wandelreizen of een groepswandelreis in de fascinerende natuur op een van de Canarische eilanden. Een vakantie combineren met de auto en korte wandelingen is ook mogelijk. Ontdek de oase van bananen, avocado’s, cactussen en palmbomen en het vulkanische maanlandschap.

 

wandelvakantie Canarsiche eilanden

 


 

Ontdek de onontdekte plekjes op La Palma, Lanzarote, Tenerife of Gran Canaria. Alle reizen inclusief vlucht, rustig gelegen accommodatie en een huurauto, altijd verrassend, altijd iets te ontdekken:  

 

Spaanse eilanden, incl. auto