Vakantiehuizen particulier Peloponnesos

 

Het aanbod particuliere vakantiehuizen bestaat uit kleinschalige sfeervolle accommodaties die rechtstreeks bij de verhuurder te huur zijn.

 

Katakolo  –  Kourouta  –  Peloponnesos

 

 

De vakantiehuizen en camping Harmonyresort liggen aan het mooie Kourouta strand op korte afstand van Katakolo en Olympia op het schiereiland de Peloponnesos in Griekenland. De camping heeft schaduwrijke plaatsen, een supermarkt, restaurant, een bar en veel watersportfaciliteiten op het strand. Op de camping zijn direct aan zee goed ingerichte vakantiehuisjes of bungalows te huur. De gezellige vakantiehuisjes zijn geschikt voor maximaal vier personen en er is onder andere airco, een ingerichte keuken en een kleine badkamer aanwezig. De maaltijden in het restaurant zijn goed en niet duur en er is een mooi schaduwrijk terras.

 

 

Het Harmony strand hotel is een nieuw 3-sterrenhotel aan het Kourouta strand in het westen op de Peloponnesos. Het Harmony hotel is een luxe hotel met een prima prijs kwaliteit verhouding. De naam van het hotel is gebaseerd op de harmonieuze kleuren, de warme kleuren van het hotel en de groene en blauwe omgeving. Het hotel heeft een ideale ligging met schitterende uitzichten en op loopafstand van het mooie en lange zandstrand. Harmonyresort ligt op korte afstand van het sfeervolle Katakolo en het beroemde Olympia.

Harmonyresort Kourouta

Peloponnesos

 Telefoon:  0030-26220-24921